tiistai 27. maaliskuuta 2012

Ja valmista tuli!

Tässäpä hieman päivitystä kolmen viimeisimmän projektin tiimoilta. Viime kerralla päästiin siihen, että piirilevyt olivat valmiina ja odottamassa koteloiden valmistumista sekä kokoonpanoa. Tässä hieman kuvia jäljelle jääneistä työvaiheista.

Kaikki kolme purkkia maalattuina ja kuvitettuina. Ennen kokoonpanoa pintaan pitää laittaa noin seitsemän ohutta lakkakerrosta, että maali ei lähde heti ensimmäisestä kolhusta.
Tremolo-pedaali sisältä päin, kun kaikki kytkettävät osat (paitsi merkki ledi) ovat paikoillaan.
Sama pedaali valmiina. Pohjaan liimattu valkoinen askartelumuovi toimii varmuuseristeenä, koska piirilevy ei ole missään vakaasti kiinni.
Tremolo täysin valmiina.

Tähän phaseriin tuli vähän erilainen merkkiledin toteutus. Pohjan ja purkin väliin on leikattu 0,5mm paksuista pleksiä johon on keskelle porattu ledille paikka. Ledin pinta on hiottu mataksi, että valo heijastuisi tasaisesti.

Ja delay valmiina. Tämä oli pedaaleista ainoa, joka ei toiminut kuten piti ensiyrittämällä. Efektin ollessa päällä "kuivaa" soundia ei kuulunut ollenkaan, ainoastaan kaiut. Yhden vastuksen toinen pää oli epähuomiossa jäänyt juottamatta.
 Näiden jälkeen on tarkoitus käydä kahden erityyppisen wahin sekä kahden särön (joista toinen kantaa työnimeä 4in1 tubescreamer) kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti